Prejsť na panel nástrojov

Z profilu zmizla hviezdička

Ako píšeme v menu POMOC v článku: “Čo znamenajú značky pri menách

tak hviezdičky nie sú nárokovateľné a nie sú večné. Vieme, že dnes ich majú aj ľudia, ktorí určite nie sú swingeri. Boli u nás raz na párty a zistili oni aj my, že toto nie je to, čo hľadajú. Ale veď okay. Taký je život a nebudeme z toho robiť tragédiu. Naše cesty sa na pár hodín spojili a inteligentne a na úrovni sa môžu navždy rozísť. Bez zbytočného hejterstva. Každý má v profile možnosť navždy vymazať svoj účet na tejto stránke.

⭐️ znamená, že sú to v pohode swingeri. Čo sľúbia, platí. Majú v živote aj svojom vzťahu jasno. Boli ú nás veľakrát.

★ znamená, že sú to swingeri, ktorí ú nás boli minimálne 2x. Sú v pohode a na najlešej ceste získať ⭐️

Všade sa tu snažíme zdôrazňovať, že toto je stránka komunity swingerov. Ktorí sa osobne poznajú a prípadne pre ľudí, ktorí majú vo svojom životea vzťahu jasno a chcú byť členmi našej komunity. Ak je tu niekto zaregistrovaný 3 roky a buď sa nevie rozhodnúť, alebo dookola vypisuje o tom, že “Pár hľadá ženu” “Muž hľadá skupinu žien na sex” alebo hľadá štvorku domov, tak toto naozaj nie stránka na tento účel. Nech sa páči, aj na Slovensku sú rôzne pokecy.

To, čo robíme, robíme aj na popud našich kamarátov, swingerov. Našim cieľom naozaj nie je mať zaregistrovaných 10.000 pisálkov. Budeme radšej, nech je tu hoci 300 swingerov, ktorí sú v pohode, poznajú sa osobne. Užívajú život a vedia sa baviť.

Veľké upratovanie v členstve coming soon:)

 


3 comments:

  1. ⚤Tuxedos⭐️

    07/05/2018 at 01:11

    Naprosto souhlasime s navrzenou upravou 🙂 zamer Adminu se nam libi a mate nasi plnou podporu.
    Na Vasich akcich jsme se setkali s velmi prijemnymi lidmi, kteri se stali prateli a moc radi za nimi jezdime. Vsichni jsou skvely lide, se kterymi je radost uzit si party nebo jeste lepe cely vikend.
    U teto zabavy je opravdu velmi dulezite, aby kazdy kdo se ji ucastni mel ve svych emocich jasno a nijak jimi neobtezoval ostatni. Kazdy by mel mit dostatek ohleduplnosti k ostatnim ucastnikum a uvedomit si, ze projevem nekterych emoci kazi zazitek a prozitek tem ostatnim.
    Rozumime naprosto situaci, kdyz prijde novacek a nevi, jak na neho bude dana atmosfera pusobit, proto je omluvitelne pokud v krizove chvili party opusti, ale jakekoliv sceny jsou neprijatelne a neomluvitelne.
    Vsichni si jezdi odpocinout a relaxovat, chvilku uzit ostrova pohody a vychutnat si neskutecnou atmosferu.
    Souhlasime, aby stranky byly koncipovany pro cleny, kteri se chteji realne setkat a nejlepe prave na Vasi party. :*

  2. ⚤PxD⭐️

    06/05/2018 at 22:18

    Za nas urcite suhlasime , myslime ze tato stranka nema sluzit len ako zoznamka pre sukromne ucely. Ostatne zmeny zo strany admina ako aj vymazanie neaktivnych clenov su ziaduce.

  3. ⚤onAona97⭐️

    06/05/2018 at 12:07

    Swingers komunika je pre nás partia pohodových ľudí, ktorí si radi občas (alebo aj častejšie) užívajú príjemnú spoločnosť iných ľudí pri sexe.
    Ak sa pár chce venovať swingers, musia mať medzi sebou všetko úplne vysporiadané, vzťah musí byť pevný, harmonický, v zásade bezproblémový. Hlavne musí to byť 100% obojstranné.
    No a tu vidíme aj my problém pri ľuďoch, ktorých spomínajú admini ⭐️SwingersPárty, lebo ak to nie je obojstranné, tak sa reálne nikdy nerozhodnú pre návštevu párty, a táto stránka by mohla tvoriť komunitu “pisálkov” snívajúcich si svoje erotické sny, bez reálnej ambície ich naplniť. Nehovoríme, že nie je v poriadku mať erotické sny, ale mottom tejto stránky a komunity, ktorú tvorí, je takéto sny plniť.
    Z tohto dôvodu úplne súhlasíme s pripravovaným “upratovaním v členstve”. Pre nás všetkých to bude ešte dôveryhodnejšie a jednoduchšie.

Leave a Reply


Hovoria o swingers párty:
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up